Majoitus

Vuokattilomat

Villa Viettorinne on kolmekerroksinen tilava erillinen hirsitalo korkealla Vuokatin vaaranjonon kupeessa. Lomamökin ikkunoista ja tilavilta terasseilta avautuu upeat näköalat kainuulaiseen metsä- ja järvimaisemaan. Mökki sijaitsee omassa rauhassaan ja kuitenkin Vuokatin palvelut ovat lähituntumassa.

Vaellusreiteille ja hiihtoladuille pääset käytännössä suoraan villan pihasta ja lomamökki soveltuukin erityisen hyvin lapsiperheille, vaeltajille, hiihtäjille, kelkkailijoille ja kaikille luonnon rauhaa rakastaville. Lähin vesistö Isolampi sijaitsee 400-500 metrin päässä mökistä. Lammella on vene, jota Viettorinteen asukkaat voivat käyttää kesäisin.

Villan keski- ja yläkerroksessa sijaitsevat asuintilat yhteensä n. 110 m², ja lisäksi kellarikerroksesta löytyy pukuhuone, pesutilat, sauna ja kodinhoitohuone. Erillisessä ulkorakennuksessa on voitelutilat ja siellä voi säilyttää suksia ja muita ulkoiluvarusteita. Noin 50 metrin päässä on erillinen kota, jossa voi istua tulilla ja kokkailla.

Lomamökin sisääntulokerroksesta löytyy todella tilava tupakeittiö, jonka toinen sohva on vuodesohva. Kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa erilliset vuoteet kahdelle, toisessa kolmelle, wc ja iso terassi upeilla maisemilla. Mökin yläkerrasta löytyy tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, parveke ja wc. Toisessa makuuhuoneessa on erilliset vuoteet kahdelle, ja toisessa kolmelle. Alimmassa kerroksessa löytyvät saunatilat ja kodinhoitohuone. Saunatiloissa on puulämmitteinen kiuas, kaksi suihkua, wc ja pukuhuone, jossa uloskäynti vilvoittelemaan. Kodinhoitohuoneesta löytyy pyykkikone ja kuivauskaappi.

Villa Viettorinteen perushenkilömäärä on 10 henkilöä ja lisäksi mahdollisuus lisämaksusta 2-3 lisävuoteeseen (nukkumapaikat levitettävässä vuodesohvassa 2:lle, sekä erillinen taittosänky 1:lle).

Yhteystiedot

Soita: 040 552 5376
Email: reservations@viettorinne.com
Osoite: Puolivälintie 17 88600 Sotkamo